top of page

Personvern

FH Interiør & Mote vet hvor viktig det er å beskytte personopplysningene dine. FH Interiør & Mote har iverksatt strenge retningslinjer og sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen du gir oss. Når du registrerer deg på nett med FH Interiør & Mote og oppgir kundeinformasjonen din, gir du oss samtykke til å behandle og bruke disse oppgitte personopplysningene i samsvar med denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen gjelder alle beskyttede personopplysninger som samles inn, vedlikeholdes eller brukes av FH Interiør & Mote.

Personopplysninger

FH Interiør & Mote samler inn opplysninger av personlig art fra besøkende av nettstedet som registrerer informasjonen sin eller som bruker nettbutikken. Vi bruker kontaktinformasjonen din til å behandle kjøp/ordrer og alle returer, varebytter og klager du kan ha i forbindelse med kjøpet ditt; og for å kommunisere med deg om kjøpet ditt og svare på evt. spørsmål eller kommentarer du kan ha om produktene eller tjenestene våre. Vi bruker også informasjonskapsler (som beskrevet i vilkår for bruk) og sporer IP-adresser slik at vi kan forbedre tjenestene våre og gi deg en bedre brukeropplevelse hos FH Interiør & Mote.

 

Nøyaktighet og lagring

Du har rett til å be om tilgang til og korrigering av alle dataene du oppgir til oss eller å fjerne navnet ditt fra FH Interiør & Mote sin e-postliste når som helst ved å kontakte vår kundestøtte på kontakt@flittigehenderinterior.no eller e-postadressen som står på kontaktsiden på nettstedet.

 

Samtykke til personvern og endring

Ved å få tilgang til og bruke nettstedet til FH Interiør & Mote, inkludert å kjøpe varer via nettstedet, samtykker du til at vi samler inn, bruker og fremlegger din informasjon som beskrevet i denne personvernerklæringen. FH Interiør & Mote forbeholder seg retten til tidvis å gjøre endringer på sin personvernerklæring eller praksis. Vi publiserer den oppdaterte erklæringen på nettstedet vårt, og derfor oppmuntrer vi deg til å se gjennom denne siden fra tid til annen, særlig hver gang du bruker nettbutikken vår. Du bør derfor se gjennom denne siden fra tid til annen for å få oppdatert informasjon, særlig hver gang du bruker nettbutikken. Vi vil varsle deg om ev. endringer på personvernerklæringen vår ved å publisere endringene på nettstedet vårt.

 

Informasjon til tredjeparter

FH Interiør & Mote verken selger, leier ut eller avslører våre kunders navn, adresser, e-postadresser eller andre personopplysninger. I tillegg inngår FH Interiør & Mote kontrakter med utvalgte tredjeparter for å vedlikeholde nettstedet vårt, administrere databasen vår og distribuere e-poster og kommunisere med kunder. Disse tredjepartene kan kun behandle personopplysningene du gir til oss vegne av FH Interiør & Mote når dette er nødvendig, og vi autoriserer ikke noen av disse tjenesteleverandørene til å bruke opplysningene dine på noen annen måte. Bortsett fra dette, avslører vi ikke informasjonen din til tredjeparter med mindre dette kreves ifølge loven eller i forbindelse med et rettskrav eller en rettssak. Hvis FH Interiør & Mote kjøpes opp av, slås sammen med eller konsolideres med annen enhet, kan informasjon om FH Interiør & Mote sine kunder gjøres tilgjengelig for den nye enheten. Men den nye enheten må samtykke til å beskytte fortroligheten til personopplysningene dine i henhold til denne personvernerklæringen.

bottom of page